Pages

10 noiembrie 2010

Auditorium la tati

Am participat in seara aceasta la recitalul cameral sustinut de tati si de 2 prieteni de-ai lui tati: Verona Maier (pian) si Cludiu Danciu (clarinet) - a facut parte din Stagiunea Iosif Sava organizata de Fundatia Accumm si din program au fost Mozart, Schumann, Jean Françaix, Tansman si Poulenc. [am dat toate detaliile, pentru ca postarile astea tot timpul mi le imaginez ca niste scrisori pentru viitor..]

Dupa introducerea detaliata, sa prezentam si publicul: oameni in varsta, cativa tineri, 1 baietel de vreo 6 ani, bunica, Simeon si Sebi si Mariuca: Mariuca, se stie, personalitate puternica in devenire, vorbareata, cantareata, jucausa nu a reusit sa stea inauntru si astfel i-a obligat si pe Mari si Valentin sa stea tot pe afara - mai faceau dadacitul cu randul si statea celalalt sa traga o ureche sau un ochi; Sebi si el vorbaret, nu asa ca fetele:d, drept dovada a reusit sa stea in sala, insa cand nanul nu mai canta si facea si el o pauza, ca asa a scris nenea dirijorul, el "aaa" (si se auzea minunat in sala aceea micuta), drept dovada si Axe cu Costel au facut cu randul la auditat si filmat.


Eu insa cu Simeon am stat in spate, pe un scaun si o masa: Incredibilul acum vine: am asistat la tooooot recitalul fara niciun interes de a face altceva. Simeon a fost pur si simplu absorbit!! Pe tati il stia, l-a mai vazut la fagot, asa ca il imi ta grozav (dar fara sunete) jucandu-si degetele pe nasa, asa il imita el pe tati cantand la fagot. Surpriza mare a fost la concertul pentru clarinet : nu a clipit, am crezut ca a patit ceva de incremenise asa, l-am luat in brate, dar el era foarteee receptiv la ce se canta si la acest nou instrument pe care nu l-a mai studiat pana acum :) se intelege, din priviri nu altfel:)


Au urmat aplauzele si felicitarile si florile si pupaturile si pozele (eu nu am apucat sa fac decat cateva, dar sunt bune si astea, unele chiar sunt de la finuta)





4 comentarii:

Roxana spunea...

Uf, as fi vrut sa venim si noi:(. Dar noi in loc de muzica, am vizitat dr. Data viitoare:)
Felicitari lui tati

magdala spunea...

uPS! ce mai face Andreea? Cum se mai simte?
Uite, cautam si noi un dr bun sa mrgm cu el la dr ca a noastra a plecat in China si tot caut un pediatru care sa-l vada, dar nu din ala batran sau din ala inchis la minte. Daca stii ceva, sunt aici:)

magdala spunea...

si multumim pentru urari:)

Roxana spunea...

Mada, noi mergem la o dr de la medlife si ne place mult de ea.
In ceea ce priveste matza, copro a iesit ok. Ne-a pus totusi sa facem si o analiza de urina si eco abdominala ca sa fim siguri ca nu e un inceput de infectie urinara. Pentru ca a avut totusi un pic de febra vreo 2 zile, pe langa greva foamei.
Azi si-a mai revenit cu mancatul. SA vedem...
Voi sunteti bine sanatosi?