Pages

24 noiembrie 2010

La Minut

luni, 22 noiembrie am fost in vizita la Mari si Mariuca. foarte bine si interesant - jucarele noi, culori noi, camera noua, foarte palpitant si intrigant, mai ales ca toate astea au venit cu DOUA fetite din dotare - da, 2, ai citit bine, pentru ca era Mariuca si Andreea - cine stie cunoaste foarte bine ca ele sunt camarade lupta si de dragoste de caand aveau vreo doua luni. Dupa cum ziceam - doua fetite din dotare care ba se cearta, ba se pupa, Andreea urlaaaaa, Mariuca plangeeeee cand este vreo descarcare nervoasa; Andreea bodoganeste , Mariuca se schimonoseste cand este ceva de comentat; Andreea canta, Mariuca fredoneaza si bate din palme cand este vreun negativ. Deci spectacolul a fost deplin pentru Simeon care era asa un spectator pupacit:d Punctul lor comun a fost o locomotiva, mica mica dupa care toti TREI au plans si au tipat. Uf! Noroc cu Mari (aka Maiiii, à la Simeon ) care a impacat urgent spiritele cu masinute, tractorase, mingi si muzica. Vizita cu succes, mai ales ca noi ne-am ales si cu 4 carti cumparate de Maiiii de la Gaudeamus. Succes total! Cred ca o sa invete alfabetul inainte sa stie sa vorbeasca bine:))))))))))

marti, 23 noiembrie: succes la masa de pranz: a mancat 2 feluri de mancare (demult nu s-a mai intamplat asta) si a papacit aproape toata branzica cu smantana de la 17.30 (wow, mare surpriza; secretul ca a fost sursa alimentelor: de la tara de la bunica); joaca joaca joaca cu bunica prin casa, trenulete, carticele, balonase, crosuri intre calorifere :))))))

miercuri, 24 noiembrie, 05.50 dimineata: se scanceste, se smiorcaie si il aud: mama, mama, mamiiii, mamiii, se fatzaie mai tare, se ridica in fund, deschide ochii cautandu-ma, se arunca asa spre mine si tot se smiorcaie: mama, mama, mama!!! dar nu era treaz, ci mai mult o stare de semi-veghe spre somn. Intr-un final a adormit colacit in jurul meu. Cred ca inca mai sufera dupa despartirea continua din fiecare zi, incepand cu 1 octombrie. Mi se rupe inima,dar nu am nicio solutie viabila....:(((((((

insa viitor, 1 decembrie = liber, deci party!!, si sper si 3 decembrie = liber → week-end prelungit pentru mamiiiii si Simeon!!!

Un comentariu:

corina spunea...

Am avut oportunitatea sa intru si eu pentru cateva minutele in lumea celor mititei!:)
Va doresc un sfarsit de saptamana minunat!!!!