Pages

05 octombrie 2011

Tot despre timp

Si ce l-as mai da inapoi, tot inapoi. NU mult, ca nu regret tot ce am facut in viata...l-as da inapoi pana in mai 2008, doar atat, pana pe 5 mai, adica fix in urma cu 3 ani si 5 luni. Ar fi minunat! As putea alege multe si bune, asa cum ar fi trebuit pentru mine, pentru noi, familie si profesie. As retrai altfel toate clipele astea minunate care se duc de rapa, datorita unor alegeri tampite si necugetate, uneori sub imbold - da, decizii tampite. Toti luam decizii, nu se stie ce fel sunt - bune, rele...le analizam abia prin prisma unei noi minti si a unor alte experiente, peste ani si ani. Nu trebuie sa ne judecam hotararile luate in trecut, "se zice", insa acum simt acest lucru profund si chiar imi doresc sa dau timpul inapoi. Simt ca deciziile pe care le-am luat in acea perioada au ecouri pana azi, ecouri care dor si darama, efecte urate.
Dar nu pot schimba nimic:(

5 comentarii:

Roxana spunea...

da ce ai facut atunci si ai face altfel acum? Si eu ma mai gandesc uneori daca as schimba ceva si cel mai mult mi-as dori sa fi povestit mai mult cu bunicii:). Am stat mult cu ei, dar eram o adolescenta care nu mai avea rabdare sa stea la povesti cu niste mosi...Acum regret, caci erau niste oameni haiosi si inteligenti, cu multe povesti bune de auzit.

magdala spunea...

sa stii ca asta e un regret aproape general, cred al generatiei noastre...eu ii "trag" de limba mereu pe bunici atunci cand ii vad si zau ca aflu multe lucruri mereu interesante, pe care ar trebui sa le notez, ca le uit.
iar de facut, as face totul 180 grade diferit fata de ce-am facut atunci si siguur acum era altceva decat acum :)

Mari spunea...

dar poate lucrurile se pot indrepta totusi...sau macar sa gasesti lucrul bun care a iesit din momentul acela/decizia respectiva si sa te axezi asupra lui si sa il dezvolti pe ala....ma gandesc ca dc tot nu ne putem intoarce inapoi sa schimbam, barem sa facem in asa fel incat sa vedem acum partea buna si sa ne bucuram de ea....zic si eu..nu stiu...desi din vorbe e usor...:(
succes sa redescoperi si sa multiplici bucuriile din viata voastra!

Anonim spunea...

merci mult Mari pentru re-aducere aminte. e musai sa vad partea buna, stiu:)

corina spunea...

Si eu as da timpul inapoi in urma cu ceva ani.....As lua-o de la capat si nu cred ca as mai da gres....
Si totusi nu ne este dat sa cunoastem viitorul.Dumnezeu sigur a stiut cum sa faurasca tot ceea ce a facut!:)