Pages

15 aprilie 2010

Gi-gea si masina de spalat

Hai ca mai revin si eu pe taramul blog-ului, dupa o luna si ceva de somat in mare stil.

A venit primavara intre timp, a fost si Pastele si am fost la bunici la Focsani unde a fost supeeeer bineeeee....visez cu ochii deschisi la zilele alea in care puteam sa ma mai si odihnesc (da, stiu mereu ma plang de odihna, dar asta chiar e cea mai mare problema a mea si nu reusesc sa o anihilez)

























Simeon a crescut maricel copacel. Merge usurel usurel tinut de manute, cat de mult se poate, se ridica si se catara de tot ce prinde, se da jos din pat, din fotoliu.
Reuseste sa sufle nasul - mare realizare dupa parerea mea, pentru ca in ultima perioada nu mai vroia niciun betisor prin nas in cautare de muci :D


Iubeste mingea - gi-gea cum ii spune el; adora rotile - asta e o boala de-a lui de cand era mic si, fie in carucior, fie in brate, se tot uita in jos la rotile care se roteau (na pleonasm); ii plac frunzele si florile - mereu cand mergem afara vrea iarba, frunze din copaci, papadii  sau tot felul de flori aparute acum prin parc ca sa le analizeze, sa le muste, sa le fataie prin aer.
Si nu-i mai place sa doarma. Nici la amiaza, nici noaptea. E in continuare de un nou program.


A, si era sa uit, ii place la nebunie, dar la nebunie cand merge masina de spalat - si sta acolo  si bate in hublou, si apasa pe butoane (deocamdata nu a stricat nimic) si imita miscarea centrifuga prin maini. E super tare. Dar si cand sta, masina de spalat tot e un loc de joaca demential - deschide hubloul inchide hubloul, arunca tot felul de jucarii inauntru, lipeste magneti de ea. Este foarte buna o masina de spalat in casa, categoric!!!




p.s. poza cu albina am pus-o ca mi-e simpatica, nu are de-a face cu nimc din ce-am postat:)


Un comentariu:

rox spunea...

Mi-a placut povestea cu masina de spalat. La noi, masina e in debara, iar Andreea cand o pornesc are grija sa inchida usile ca sa nu o mai vada:d. Rotile...da..cunoastem, flori, papadii..checked, mers de manute...yep. Pupici si abia asteptam sa ne vedem:)