Pages

25 ianuarie 2011

Iuhoooo, party in Visana zone

Trece timpul repede repede, chiar daca il masuram noi pe trimestru, an in plan, ore de somn, minutele de la pauza de masa, iarasi orele de somn si iarasi ani, realizez din ce in ce mai concret ca Simeon al nostru implineste pe 31 ianuarie 2 ANI - frumosi, de neuitat, plini de tot ce ne putem imagina pana la aceasta vartsa.
Asa, lasand melancolia la o parte si pentru ca nu am timp :(((: invitatie la party!!!
Aniversarea pica intr-o luni asa, dar lasam party pentru un week-end (nu stiu care, depinde de S: saptamana aceasta se delecteaza cu ica Doina si nu este prea incantat, in fiecare seara de cand a venit, abia 2 la numar are o criza serioasa de plans, uf!).
Asa, pentru ca am vrut de fapt sa fie doar un flash-zvon, rugaminte rapida la mamica Minunei si a Gagaitei sa ne trimita un mesaj - pe unde vor, dar privat sa fie (mail, FB, sms) cu adresa lor completa, in special cu numarul apartamentului (pe mamica lui Sebi nu o mai intreb, pentru ca stiu deja:d). Surpriza!

4 comentarii:

Mari spunea...

uuuh!party!party!vrem vrem si noi!sincer speram sa o faceti in celalalt weekend ca sa fim sigur prezente!sa ne treaca sigur raceala!numai sa nu fie pe 6feb-avem botezul nasei:D(daaa..stiu, suntem "party animals":))...dar faceti cum e mai bine pentru voi!iti trimit pe mail adresa!MUAAAH!

Roxana spunea...

Am trimis adresa pe facebook:). Vorba lui Mari, party?, hop si noi:)
La multi ani, Simeon!

Mari spunea...

LA MUUUULTI ANI! SA creasca sanatos, sa fie fericit si va aiba mereu alaturi! la muuuulti ani Simeon! te pupam dulce!Mari, Mariuca si Valentin
am incercat sa va sunam, dar cred ca erati ocupati cu tortul si altele..:P

magdala spunea...

Multumim si multi pupici de la noi! Sa stii ca nu a fost tortul sau invitatii de vina, ci doar Simeon care vrea toata atentia imediat ce ajung acasa:) Acum e si putin ragusit, cred ca da intr-o raceala monstru...A intrat bine in cel de-al 3-lea an:d