Pages

11 mai 2011

Pana in parc

Ati vazut voi oare un Simeon, al meu e oare?:) Care sta si citeste toateeeeee literele si cifrele de pe toateeeee masinile parcate pe trotuarele care ne stau in cale pana ajungem in parc? Este teribilo-comic:)
Parcul este vis-a-vis de noi, coboram din bloc si iaca-ta parcul. Doar ca iesim nitel in bulevard, mergem 50 de pasi stanga pana la trecerea de pietoni unde apasam butonul cu "Please wait" si asteptam "omu dede", si tzop in parc, adica toata treaba asta ar trebui sa ne ia vreo 5 minute.
Daaaaaaaar, Simeonul meu drag sta la dupa orice masina parcata si enumara toate literele si cifrele pe care le vede pe acolo, mai striga un "caca ham mae", revine la masina unde e "bec" (acela de semnalizare, din partea dreapta sau stanga a fiecare masini, si pe care l-am observat si eu abia acum ca este diferit, absolut diferit ca forma si culoare la fiecare masina) si "cheie", locul unde bagi cheia sa deschizi masina sau portbagajul.


Si apoi vede "iata meeccuu", adica melcul si stai si cauta melci prin gard sau pe sub masini si borduri si treptele celor doua, doar doua scari de pe bulevard care ne desparte de trecerea de pieteni care ne duce direct in parc. Si iata ca apare si o masina care vrea sa parcheze si ne pitim printre alte masini.
Intr-un final, ajungem la butonul galben care trebuie apasat. Si asteptam, cu mingea in mana, sau cu morisca de vant, sau cu vreun cantecel pe buze, sau cu "ghimpele" prin balti si ieeei, apare si omletul verde si Simeon incepe sa faca ori pasi super rapizi spre alergatura, ori merge mai lent ca un melc.
Important este ca ajungem pe celalalt trotuar, unde vedem "banda gabena petu bitichete" si topaim nitel pe acolo si hurei, tzopa in parc, pe scurtatura chiar (ca pana acum am pierdut vremea aiurea:)))), prin namol si balti si iarba si caca de ham...Dar ajungem in parc, in cele din urma, dupa vreo 15-20 de minute:) Sa dam 'mancae a mac mac" si sa fim singuri prin parcul gol, pentru ca ploua in fiecare zi si e frig si nu mai vine aproape nimeni la plimbare.

Niciun comentariu: