Pages

14 august 2010

Budinca din branza de vaci

Marti seara, la cina, i-am dat prima data branzica de vaci nepasteurizata + lapte da vaci ne-UHT sau alte minuni- eu si gargaunii mei din cap. Si cum am facut? Simplu ca "buna ziua!": am amestecat energic branza cu un galbenus de ou si putin zahar brun, apoi am pus si jumatate de cana de lapte (tot nepasteurizat, adica de tara) si a iesit o pasta simpatica. La sfarsit am adaugat si albusul batut spuma si o ploaie de stafide :)) Numai bun de pus la cuptor, de lasat vreo 30 de minute si a iesit o bunaciune de budinca de ma lingeam pe degete, dar doar asa imaginar, ca e postul Adormirii Maicii Domnului.

Eeei, iaca nu-i chiar asa. Doar eu visam la ea, ca Simeonul meu drag a facut niste nazuri asa, de nota 10, incat mi-am promis sa nu-i mai fac niciodata budinca de branza. Saraca budinca insa era nevinovata, aidoma lui Simeon care tot gesticula si vocifera ca nu mai vrea. CANINII sunt de vina! Da, altii  adica. Cei de sus ne-au iesit acum 2 saptamani, acum vor si cei de jos sa vada lumina zilei - sa se lase ei mai prejos?! Zici ca e maratonul maselelor si a dintilor la Simeon in gura, de vreo 2 saptamani incoace - vor sa iasa toate si toti deodata, sa nu scape cine stie ce...budinca :))

Niciun comentariu: