Pages

02 august 2010

A (re-)inceput operatiunea RENT AGAIN!!!

Simeon, scumpul mamei, asa este, cum scrie aici, negru pe alb - trebuie sa ne mutam din nou...Sper sa nu sufar vreo depresie cu atatea mutari si probleme financiare din ultima perioada (vad ca e la moda depresia printre oameni celebri, mai putin celebri, dar si printre animalele de companie:D). Stai linistit dragul mamei, nu se prinde depresia de mine - am scapat din mai rele :)

Asa ca pentru saptamana urmatoare (care a inceput deja de o ora), pun in urmarire:
-UL

 Pe cat de urgent suna si pe cat de colorat se vede, pe atat de rapid trebuie facuta aceasta miscare a rosului [stii ca la sah este mutarea albului sau a negrului; doar la noi e al rosului :))] pentru ca pana pe 20 august trebuie eliberat apartamentul din Sincai nr.5. Chiar mi-as dori mult pentru familia noastra ca:


Dar stii ce inseamna NEVER NEVER NEVER AGAIN - exact asa! Insa viata ne rezerva multe surprize, ne imbie la multe patanii si in timp ce tu ai invatat zilele acestea unde e calcaiul si glezna, sa raspunzi cu "douaaaa" la Q" "cate mingi are Simeon?", "cate maini are Simeon?", "cate picioare are Simeon", sa-mi arati 2 degetele = aratatorul si mijlociul de la fiecare mana atunci cand cantam "In padurea cu alune aveau casa 2 pitici" si sa inveti toate formele de la jucarica masina-casa-de umplut (cercul, patratul, triunghiul, casuta, floricica, ovalul, trapezul, steluta si conul), mami si tati viseaza cu ochii deschizi la o casuta a noastra unde sa ne mutam cu totii si unde sa investim doar pentru ce e al nostru, fara sacaiala si nebuneala altora:


DA, VISAM! Si visele astea ne mentintreji in mijlocul iuresului vietii


Saptamana usoara si curajoasa imi doresc :) si cu chirie normala, bineinteles


2 comentarii:

Roxana spunea...

Uf, va dorim mutare rapida si placuta, intr-o casa minunata si plasata cat mai aproape de parc:d. Dar si de piata. Si de metrou. Cu copaci sa tina umbra si lumina multa de la soare. Pupici

magdala spunea...

faine urari:) multumim:)