Pages

11 august 2010

Tumba

Simeon, scumpete mica, ai reusit sa te dai tumbaaaa:)) Ai mai facut asa ceva si cand erai putin mai mititel, dar ieri a fost ceva premeditat.

Te-ai asezat asa frumos in 4 labe, cu capul in jos, exact ca Mowgli din Cartea Junglei, noroc ca erai pe salteaua gonflabila si nu pe parchet; ai premeditat-o bine, ce sa zic, spatele doareeee pe dusumea, si hopaa, tumba peste cap. Incantare si chiote pe chipul tau, normal ca vroiai inca o data. Si uite asa, te-ai mai dat de vreo 2 ori si apoi am intervenit noi, opritorii, zbirii din viata ta, care mereu iti explica ce si cum, iti dau milioane de motive si detalii, sute de afirmatii si exclamatii pentru ca dumneata sa ocolesti "periculosul". Totul, absolut totul depinde de cat de incapatanat vrei sa fii in acel moment - de inteles, intelegi tot ce iti peroram de zor, dar dumneata, personalitate mare in omulet mic, actionezi dupa voia...dumitale.
Am actionat asa, ca sa nu te lovesti aiurea, mai ales ca erai pe o saltea gonflabila, cam dezumflata, erai super obosit dupa odiseele noastre "dragi" de prin magazine si la dumneata, aceste 2 ingrediente duc direct la o patanie mare si umflata.

Azi ai repetat experienta, dar erai mai odihnit, asa ca te-ai delectat in voie de noua achizitie.

2 comentarii:

corina spunea...

Frumoase clipe....chiar le sade bine in jurnal....O seara buna Magdala!

magdala spunea...

Multumim. Chiar asa este. Sunt momente care nu se mai intorc si care in alte vremuri nu mai sunt asa fascinante. Acum sunt insa sunt adorabile.