Pages

19 august 2010

Casetofonul

Noua joaca a lui Simeon: casetofonul cu cd player si radio. Tot timpul aceasta raritate si ciudatenie, as putea spune, din lumea high-tech-ului 2010 cu ipad-uri, ipod-uri, apple-uri si mac-uri ( voi pune si o poza cand apuc sa descarc pozele:)) noi ii spunem "mamaliga violeta" - este prima noastra achizitie cu cd player, impreuna ma refer, undeva prin 2003, cand stateam tot printr-o prima chirie impreuna), aceasta raritate a stat undeva pe un raft, in bucatarie, si ne incanta in fiecare zi. Simeon a trecut cu vederea.

DAR azi, cu mutatul nostru si dezasamblatul rafturilor si asamblatul cutiilor, casetofonul a ramas pe undeva pe jos prn bucatarie. Cine a venit lipa-lipa la mamaliga? Ai ghicit:) Si a inceput sa butoneze si nu intelegea care-i faza, pana i-a dat-o de capat: are un buton culisant pentru radio pe aceeasi linie in 4 trepte (on / am / fm / off) - uite ca   a nimerit-o si a reusit sa deschida radio-ul, adica sa lase butonul la treapta fm. Era tare incantat si vreo 5 minunte asta a facut, a inchis si a deschis radio-ul :))

Plictiseala. Altceva nu mai face? Hmm, a mai vazut un buton. A apasat si hopa, s-a ridicat o trapa - wow:)) inautru, era un disc rotund si mic, atasat de trapa cd player-ului: asta e, si-a invartit-o de am crezut ca o sa-si ia zborul nu alta. Da' a descoperit ca e mai fain sa inchida si sa deschida trapa de la cd player, mult mai fain si mai zgomotos...

Liniste. Alt buton. Mai bine zis o rotita. Mmm...se schimba vocile si muzica? Mama, ce fain:))
Si inca nu a descoperit volumul....

Si a fost doar dimineata cu el, bineinteles printre alte multe joculete. Daca ar sta pe mana lui permanent, cred ca in maxim 5-6 zile casetofonul poate fi data la cei care urla in fiecare dimineata, pe aici, prin spatele blocului: "fiare vechi, fiare vechi luaaaaaam!!! fiare vechi!!!"

Niciun comentariu: